Over ons

Speciaalzaak Booze Place

Industriepark 6 unit 4, 2235 Hulshout, België

Booze Place wineboutique is een speciaalzaak voor sterke dranken, wijnen, champagnes en likeuren, gelegen in Industriepark 6 unit 4 te Hulshout.

Onze zaak bestaat sinds 1994, opgericht in Hulshout.

Wij beleveren vooral Horeca, daarvoor hebben we een groot magazijn achteraan de winkel.

Maar ook de particuliere klant is meer dan welkom. Ben je op zoek naar een originele whisky, wil je iemand een magnumfles Champagne cadeau doen of zoek je een heerlijke jenever om de koude winteravonden wat warmer te maken? Of misschien staat er wel een etentje op het programma en wil je uw gasten aangenaam verrassen met aangepaste wijnen. Bij Booze Place vind je alvast een zeer uit de kluiten gewassen aanbod. Een duizelingwekkend aanbod sterke dranken en likeuren, wijnen uit alle windstreken maar ook champagnes en heerlijke Cava's zijn er te koop.

Booze Place is een speciaalzaak waar je kan rekenen op deskundig advies en een zeer stipte en betrouwbare service.

Jaarlijks worden er verschillende degustaties georganiseerd zoals bijvoorbeeld een Gin-degustatie of Whisky-degustatie,... of onze jaarlijkse wijndegustatie met verschillende wijnboeren in oktober.

Voor feesten bestaat er de mogelijkbeid uw dranken in consignatie te nemen. Ook glazen stellen wij gratis ter beschikking.

Voor bedrijven zijn wij gespecialiseerd in het maken van relatiegeschenken. Waar je mee kan uitpakken bij uw klanten...

www.boozeplace.be - info@boozeplace.be - 015 22 60 02

Back to Top